ПАТОН™ МултиПРО-350-15-4-400В

PRICE ON REQUEST

Методе заваривања: ММА, МИГ-МАГ, ТИГ ХФ
Гаранција: 3 године, такође за компаније
Радни циклус: 70% на 350А, 100% на 218А
Додавач жице: 4 ваљка, подржава калем од 5 кг, 15 кг и 18 кг
Функције: бесконтактно паљење лука (ХФ), лемљење, заваривање без гаса, подешавање индуктивности, пулс к3, алуминијум МИГ, ВРД, 2т/4Т, ИГБТ
Опис: Професионална полуаутоматска машина за заваривање способна да ради на било који начин заваривања. Уређај се може похвалити врхунском израдом без премца, високим радним циклусом и бројним модерним карактеристикама које обезбеђују највиши квалитет заваривања.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Додај у прати
Додај у прати

Опис

ОПИС

Добродошли у свет модерног заваривања са револуционарним Патон МултиПро-350 (15-4) апаратом за заваривање. Ова напредна јединица је дизајнирана за професионалце који траже свестраност, поузданост и одличан квалитет завара. Комбиновањем иновативне технологије са компонентама највишег квалитета, заваривач Патон МултиПро-350 (15-4) постаје незаменљив алат у вашој радионици.

Главне предности овог заваривача су:

Употреба најсавременијих ИГБТ транзистора гарантује минималне електромагнетне сметње и мале губитке снаге, што резултира ефикасним и поузданим извором напајања.
Систем термичке заштите спречава прегревање грејних елемената, омогућава ефикасан и безбедан рад, као и продужава век трајања компоненти и минимизира ризик од квара.
Стабилизација напона омогућава рад на дугим продужним водовима и напону генератора, елиминишући флуктуације напона и осигуравајући стабилан рад. Ова карактеристика се претвара у дужи животни век опреме и повећану сигурност у раду.
Функција ТИГ ДЦ ПУЛСЕ омогућава бољу контролу топлоте током ТИГ ДЦ заваривања тако што контролише тренутни импулс између нивоа ‘вршне струје’ и ‘базне струје’.
Функција ММА ПУЛСЕ уводи контролисану модулацију струје између веће вршне струје и ниже базне струје током ММА заваривања. Ова пулсација је дизајнирана да оптимизује равнотежу између брзине таложења метала, испоруке топлоте и пенетрације.
ТИГ ХФ паљење лука – бесконтактно – омогућава чисто паљење лука без контаминације без физичког контакта између волфрамове електроде и материјала.
Функција дугмета на ТИГ ДЦ – 2Т горионику омогућава једноставно покретање заваривања у два корака: притисните да бисте започели заваривање и пустите да бисте завршили процес.
Функција дугмета на ТИГ ДЦ – 4Т горионику олакшава заваривање у тешким положајима, омогућавајући вам да започнете и одржавате заваривање без сталног притиска на окидач.
Једноставна промена поларитета између позитивне електроде једносмерне струје (ДЦЕП) и негативне електроде (ДЦЕН) осигурава да је процес заваривања оптимизован за различите материјале и услове.
Функције рампе напона и брзине додавања жице омогућавају несметан прелазак у режим заваривања, смањујући количину кластера када дође до паљења и формира се заварени базен.
Функција смањења напона и брзине довода жице на крају процеса заваривања спречава стварање резервоара на крају завареног шава и пратећих дефеката као што су пукотине и порозност.
МИГ/МАГ ЛЕМЕЊЕ & ИНДУКТАНЦЕ функција омогућава прилагођавање брзине промене струје у складу са променом напона лука, што смањује количину накупљања, али утиче на брзину преноса капљица.
Одвојени довод омогућава да се заваривач слободно одвоји од довода, што омогућава ММА и ТИГ заваривање са

Спецификације

Номинални напон за напајање, V380/400
Номинална струја од мрежне фазе, A16,2 – 18,7
Номинална заваривачка струја (A)350
Максимална радна струја, A450
Фактор рада70%
Опсег напоне за напајање (V)±15%
Опсег контроле заваривачке струје (A)14 – 350
Дијаметар електроде, mm1,6-6
Дијаметар солидне заваривачке жице, mm0,6 – 1,4
Режими пулса при заваривањуMMA / TIG
Период гаранције, месеци36
“Хот-Старт”Подешавање
“Дуг-форце”Подешавање
“Анти-лијеп”Ауто
Идлинг напон, V12/75
Напон палења дуга, V110
Номинална потрошња електричне енергије, kVA10,7 – 12,3
Максимална потрошња, kVA15,3
ХлађењеПрилагодљиво
Укупне димензије, ШxДxВ, mm360х540х400
Тежина, kg16,9
Ниво заштитеIP33