Poste a Souder MIG/MAG MMA/TIG Lift Paton StandardMIG-350 400V (Kopia)

SKU: 66817-1-1-10

PRICE ON REQUEST

Методе заваривања: ММА, МИГ-МАГ, ТИГ ЛИФТ
Струја заваривања: 14А-350А, напајање 400В
Гаранција: 3 године, такође за предузећа
Радни циклус: 55% на 350А, 100% на 260А
Улагач: 4 ваљка, подржавају калемове од 5 кг, 15 кг и 18 кг
Функције: лемљење, подешавање индуктивности, пулс к3, могућност заваривања алуминијума у ​​МИГ, ВРД, 2т/4Т, ИГБТ
Опис: Висококвалитетна полуаутоматска машина за заваривање која вам омогућава да радите било којом методом. Уређај карактерише квалитетна израда, висока ефикасност и многе модерне карактеристике које гарантују највиши квалитет заваривања.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Додај у прати
Додај у прати

Опис

Патон СтандардМИГ 350 400В дигитални инвертер апарат за заваривање је дизајниран за полуаутоматско МИГ/МАГ електролучно заваривање, ТИГ заваривање под заштитним гасом и ручно ММА електролучно заваривање једносмерном струјом (ДЦ) са могућношћу коришћења функције ПУЛСЕ.

 

Уређаји серије “Стандард” намењени су за домаћу и полуиндустријску употребу. ПАТОН СтандардМИГ 350 обезбеђује радни циклус од 55% при називној струји од 350А без губитка ефикасности и квалитета рада. Такође је вредно поменути да заваривач постиже 100% радни циклус на 260 А. Робустан дизајн машине и лакоћа коришћења чине је једноставним алатом за употребу – једноставна подешавања резултирају одличним квалитетом заваривања. Употреба потпуно електронске методе управљања у овој серији искључује недостатке карактеристичне за мултифункционалне системе. Извор заваривања је подешен на оптималне вредности, што вам омогућава да одмах почнете да радите са њим, чак и ако сте почетник. За напреднији рад, уређај је опремљен додатним функцијама. Карактеристика полуаутоматских машина серије ПАТОН™ Стандард је висококвалитетни додавач жице, који је додатно заптивен, као и постојећи уграђени конектор типа КЗ-2 „ЕУРО“, који је постао стандард у свету. , омогућавајући кориснику да изабере било коју МИГ/МАГ бакљу према својим жељама.

 

ЛЕМЕЊЕ – ПОДЕШАВАЊЕ ИНДУКТИВНОСТИ

Патон МИГ/МАГ заваривачи из Стандард и Про серије имају могућност лемљења, захваљујући функцији модификације индуктивности у три корака. Контрола индуктивности омогућава да се карактеристике лука оптимизују у зависности од дебљине дела који се завари. Ова функција је неопходна за промену брзине протока струје при промени напона лука. Што је тањи елемент који се завари са МИГ/МАГ, то мора бити већа индуктивност (меки лук – мање спајања), за дебље елементе је супротно (тврди лук – више фузије).

 

ПУЛСНА ФУНКЦИЈА У СВИМ МЕТОДАМА

– ПУЛСЕ у ТИГ заваривању – потпуна контрола топлоте која улази у материјал – одлична карактеристика за заваривање нерђајућег челика и челика отпорног на киселине,

– ММА импулси – лакши пренос материјала са електроде у заварени базен, бољи квалитет завареног споја,

– Импулси у МИГ/МАГ заваривању – лакше одвајање металних капљица са краја жице електроде, могућност подешавања импулсне струје. Импулсно МИГ заваривање је корисно за заваривање нерђајућег челика, челика отпорног на киселине и легура алуминијума. Додатно, импулсно заваривање обезбеђује боље параметре за заваривање ЦуСи3

 

НОВИ КВАЛИТЕТ ЗА СЕРИЈУ СТАНДАРД

За разлику од остатка Стандард серије, ПАТОН СтандардМИГ 350 400В заваривач има радни циклус од 55% при тренутној вредности од 350А. Поред тога, уграђени додавач жице заваривача прихвата велики калем жице од 15 кг и дизајниран је са четири ваљка, за разлику од других јединица серије СТН које рукују само калемовима од 5 кг и имају два ваљка за довођење жице.

 

ПАТОН™ ГЛАВНЕ ПРЕДНОСТИ:

Европска производња
Електронски систем термичке заштите за заштиту свих делова који стварају топлоту од прегревања.
Поузданост захваљујући ИГБТ технологији
Могућност рада са дугим продужним кабловима као и са генератором.
Заваривање импулсном струјом у свим методама заваривања
Побољшана стабилност електричног лука
Функција промене режима 2Т, 4Т, функција чишћења гаса из хранилице
Уређаји су опремљени системом заштите од вршног напона и стабилизацијским системом, који омогућава исправан рад у опсегу напона од 320 до 440 В.
Потребе за енергијом упола мање од традиционалних извора
Оптимално спајање и исправан облик тачке, без обзира на положај заваривања.

 

 

 

3-годишња гаранција произвођача за потрошаче и предузећа

Највиши квалитет израде подржан 3-годишњом гаранцијом произвођача. Моделе серије СТД карактерише низ иновативних конструкцијских решења која повећавају њихову поузданост. Ово укључује водоотпоран и сигуран довод жице, КЗ-2 ЕУРО тип ИЦ конектор и интегрисани модул за стабилизацију напона.

 

 

 

Комплет укључује:

ПАТОН СтандардМИГ 350 400В апарат за заваривање

МИГ МАГ АБИЦОР БИНЗЕЛ МБ ГРИП 24 3м клијешта за заваривање
Кабл за заваривање дужине 3 м са држачем електроде
Кабл за заваривање дужине 3 м са стезаљком за уземљење
Ролне за храњење