Инвертер за заваривање ПАТОН™ ПРО 500 – 400В

PRICE ON REQUEST

Методе заваривања: ММА, ТИГ лифт, МИГ-МАГ (након куповине додавача жице)
Струја заваривања: 20А-500А, напајање 400В, потребан осигурач 32А
Гаранција: 3 године од ВРАТА до ВРАТА, такође за предузећа
Радни циклус: 40% на 500А, 100% на 314А
Карактеристике: Хот-Старт, Анти-стицк, Арц-Форце
Опис: Висококвалитетни ММА заваривач са називном струјом заваривања од 500А, способан да рукује обложеним електродама пречника до 6 мм.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Додај у прати
Додај у прати

Опис

ОПИС

Представљамо Патон Про 500 – 400В заваривач, револуционарно решење за професионалце који траже највиши квалитет, перформансе и поузданост у процесу заваривања. Овај напредни заваривач користи најсавременију технологију засновану на ИГБТ транзисторима, обезбеђујући не само одличан квалитет заваривања, већ и минимизирајући електромагнетне сметње и губитак снаге.

Једна од главних предности заваривача Патон Про 500 је његова стабилизација напона, што му омогућава да ради чак и са дугим продужним кабловима и напоном генератора. Ово елиминише флуктуације напона, што се заузврат претвара у стабилан процес заваривања, продужавајући животни век заваривача и повећавајући сигурност у раду. Опсег флуктуације напона је од 320В до 440В, што омогућава флексибилност у различитим радним условима.

Поред тога, апарат за заваривање Патон Про 500 је опремљен системом за смањење напона (ВРД), који обезбеђује брзо смањење напона након заваривања, минимизирајући ризик од струјног удара и штитећи корисника.

Функције подешавања параметара као што су Хот Старт и АРЦ Форце омогућавају оптималне стартове заваривања, обезбеђујући стабилност лука и одличан продор материјала. Могућност подешавања ових параметара омогућава да се заваривање прилагоди специфичним потребама и преференцијама корисника.

Иновативни систем заштите од прегревања и пренапона гарантује безбедну и поуздану употребу заваривача чак и у тешким условима рада. Поред тога, јединствен систем хлађења са прилагодљивом брзином вентилатора обезбеђује оптималан рад компоненти чак и у производним окружењима са пуно прашине и такође смањује потрошњу енергије.

Патон Про 500 – 400В заваривач такође нуди низ напредних функција као што су ЦАЦ & ЦАЦ-А за ефикасно сечење лука у разним индустријским применама, и опцију ТИГ ЛИФТ & ММА ПУЛСЕ за издржљиве и робусне заваре.

Компактан дизајн заваривача Патон Про 500 омогућава лаку преносивост и практичан рад чак и у скученим просторима. Поред тога, могућност даљинског управљања омогућава подешавање параметара заваривања чак и са удаљености, што је посебно корисно у тешко доступним или опасним подручјима.

Патон Про 500 – 400В заваривач није само алат, то је нови стандард у заваривању.

Спецификације

Номинални напон за напајање, V380/400 V
Номинална струја од мрежне фазе, A30-35,5 A
Номинална заваривачка струја (A)500 A
Максимална радна струја, A630 A
Фактор рада70%
Опсег напоне за напајање (V)±15%
Опсег контроле заваривачке струје (A)16 – 500 A
Дијаметар електроде, mm1,6-8 mm
Дијаметар солидне заваривачке жице, mm0,6 – 1,6 mm
Период гаранције, месеци24
“Хот-Старт”Подешавање
“Дуг-форце”Подешавање
“Анти-лијеп”Ауто
Идлинг напон, V12/75 V
Напон палења дуга, V110 V
Номинална потрошња електричне енергије, kVA19,8-23,5 kVA
Максимална потрошња, kVA28,9 kVA
ХлађењеПрилагођено
Укупне димензије, ШxДxВ, mm180х510х385 мм
Бруто тежина, kg31 кг
Тежина, kg22,5 кг
Ниво заштитеIP23