Посте де Соудуре ТИГ/ММА МИГ/МАГ ДЦ Патон СтандардТИГ-200

SKU: 76969-1-1-10

PRICE ON REQUEST

Додај у прати
Додај у прати

Струја заваривања: 200А
Методе заваривања: ТИГ ДЦ, ММА, МИГ-МАГ (након куповине додавача жице)
Гаранција: 5 година, такође за предузећа.
Радни циклус: 45% на 200А, 100% на 134А
Предности: бесконтактно паљење лука, побољшана стабилизација лука, бесконачно подешавање параметара, импулсно заваривање, систем термичке заштите.
Опис: Мултифункционална машина за заваривање за ТИГ заваривање црног челика и нерђајућег челика.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Додај у прати
Додај у прати

Опис

ПАТОН™ СтандардТИГ-200 станица за заваривање је оптимизована за ТИГ (ХФ) заваривање инертним гасом, ручно заваривање са ММА заштићеном електродом и полуаутоматско лучно заваривање са МИГ/МАГ (као извор са спољним напајањем) са једносмерном струјом. Свака од горе наведених метода омогућава нам да користимо импулсну струју. Апарат из серије „Стандард“ намењен је потрошачима којима је потребно компактно тело са оптималним односом преносивости и функционалности уређаја укупне називне струје од 200 А. Уређај је погодан и за „ММА“ заваривање“ електродама од Ф1,6 мм до Ф5,0 мм и полуаутоматско електролучно заваривање „МИГ/МАГ“ пуном жицом од Ф0,6 мм до Ф1,0.

 

Мала величина заваривача га чини веома покретним, што му омогућава да обавља већину задатака у производном сектору (рад на терену, рад у радњи, производња танких лимова, поправке и одржавање, пољопривреда, итд. Употреба блока за напајање на фреквенцијама). Опсег кХз утиче на димензије трансформатора у енергетском блоку, што значајно смањује тежину и димензије самог уређаја.

 

За опасне услове, ММА јединица за смањење напона у мировању је интегрисана у ову јединицу, са могућношћу укључивања и искључивања. Након што је процес заваривања завршен, напон на извору се смањује на безбедан ниво од 12 В у року од 0,1 секунде.

 

Карактеристике и предности:
Висок квалитет завара и сигурност извора у ММА методи су обезбеђени додатним функцијама:

Функција Хот-Старт – обезбеђује оптималан квалитет почетка заваривања, првокласно паљење – при удару лука, у кратком временском периоду, радна струја заваривања се повећава од подешеног радног нивоа до оптималног нивоа. У неким случајевима (када радите са слабом мрежом или генератором), овај ниво се може подесити ручно ако постоји одговарајући прекидач (као у серији “Стандард”). Смањење “Хот-Старт” за смањење тренутне потрошње слабих мрежа или повећање у јаким мрежама у великој мери олакшава паљење обложене електроде.

 

Функција Арц-Форце – користи се за побољшање стабилности сагоревања кратког лука и спречавање “лепљења” електроде. Када се кап метала одвоји од електроде, струја се аутоматски повећава до одређеног нивоа ако постоји одговарајући прекидач (као у серији “Стандард”). Смањењем силе лука (Арц-Форце) како би се смањила потрошња енергије слабе мреже или повећањем у јакој мрежи, стабилност сагоревања лука се даље побољшава.

 

Функција против лепљења – омогућава заваривачу да лако одвоји електроду од производа. У случају кратког споја (ако постоји), након кратког прекида, струја заваривања се аутоматски смањује. Када се електрода одвоји од дела, извор аутоматски враћа свој рад.

 

Са својим робусним и компактним дизајном, заваривачи серије Стандард су идеални за рад на терену и полуиндустријске услове. Мала величина машине чини је веома покретном. ПАТОН™ заваривачи имају систем стабилизације, тако да се могу напајати генератором.

 

Вреди напоменути да параметри заваривања у потпуности одговарају стварним радним параметрима заваривача, који су дефинисани употребом висококвалитетних електронских компоненти са ригорозном контролом у свакој фази производње.

 

Комплет укључује:

ПАТОН СтандардТИГ-200 Заваривачка станица
Кабл за заваривање дужине 3 м са стезаљком за уземљење
Професионални транспортни кофер
Транспортни појас
Упутство

Технички Подаци

Напон напајања 50/60 Хз 230 В
Потребна називна струја из мреже 25 – 28 А
Називна струја заваривања 200 А
Максимална струја заваривања 270 А
Радни циклус, у процентима. „45% на 200 А
100% на 134 А”.
Интервали промене напона 160 – 260 В
Интервали подешавања струје заваривања 10 – 200 А
Интервали подешавања напона заваривања 12 – 28 В
Пречник омотане електроде 1,6 – 5,0 мм
Пречник пуне жице 0,6 – 1,0 мм
Методе пулсног заваривања „ММА: 0,2…500 Хз
ТИГ: 0,2…500 Хз
МИГ/МАГ: 5…500 Хз”
Регулисана функција „Хот-Старт“.
Регулисана функција “Арц-Форце”.
Аутоматска функција против лепљења
Укључен/искључен систем за смањење напона у стању мировања
Напон струје мировања 12/70 В
Струјни напон догађаја лука 110 В
Називна потрошња енергије 5,5 – 6,1 кВА
Максимална потрошња енергије 6,6 – 8,0 кВА
Енергетска ефикасност 90%
Аутоматско хлађење
Опсег радне температуре –25 … +45 ºС
Поштовани стандарди: „ЕН 60204 – 1:2006
ЕН 60974 – 1:2012
ЕН 60974 – 10:2014″
Димензије (дужина, ширина, висина), мм: 315 х 110 х 255
Тежина, у кг 5,8
Степен заштите ИП 21

Рецензије

Још нема коментара.

Само пријављени корисници који су купили овај производ могу оставити коментар.