Посте а Соудер МИГ/МАГ ММА/ТИГ ХФ ПУЛСЕ Патон МултиПРО 270 (15-4) 400В

SKU: 19942-1-1-10

PRICE ON REQUEST

Методе заваривања: ММА, МИГ-МАГ, ТИГ ХФ
Гаранција: 3 године, такође за предузећа
Радни циклус: 70% на 270А, 100% на 220А
Улагач: 4 ваљка, подржавају калемове од 5 кг, 15 кг и 18 кг
Функције: бесконтактно паљење лука (ХФ), лемљење, заваривање без гаса, подешавање индуктивности, пулс к3, МИГ алуминијум, ВРД, 2т/4Т, ИГБТ
Опис: Професионална полуаутоматска машина за заваривање која вам омогућава да радите било којом методом. Уређај се одликује квалитетом израде без премца, високим радним циклусом и бројним модерним карактеристикама које гарантују највиши квалитет заваривања.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Додај у прати
Додај у прати

Опис

Патон МултиПРО 270 15-4 МИГ/МАГ ММА/ТИГ ХФ 400В апарат за заваривање – основни подаци

Патон МултиПРО 270 400В дигитални мултифункционални инвертер апарат за заваривање је намењен за полуаутоматско МИГ/МАГ заваривање, ручно ММА електролучно заваривање и ТИГ ХФ заваривање у смешама гаса и заштитног гаса. МултиПро серија је опремљена модулом за паљење бесконтактног лука (осцилатором) са интегрисаним вентилом за довод гаса. Предност коришћења потпуно електронског система управљања у овом уређају искључује недостатке карактеристичне за мултифункционалне уређаје засноване на аналогним системима управљања који су, по дефиницији, увек оријентисани ка одређеном методу, а сви остали методи представљају недостатке управљања као додатну особину. У потпуно електронском систему, систем управљања има апсолутно све ресурсе извора, у свом пуном капацитету и без обзира на метод који се користи. Серија “Мулти-Профессионал” је дизајнирана за индустријску употребу, извор се може одвојити од механизма за довод жице за заваривање ради погодности и сигурности.

 

Захваљујући додатној могућности подешавања, можете изабрати најоптималније подешавање апарата за заваривање у зависности од ситуације. Извор обезбеђује називну струју од 250 А, што је довољно за рад са лакоспаљивим електродама од Ф1,6 мм до Ф6 мм и за полуаутоматско заваривање пуном жицом пречника Ф0,6 мм до Ф1,2 мм. Извор је подразумевано подешен на оптималне вредности и прилично је једноставан ако не улазите у детаље подешавања, која већ захтевају више искуства од стране заваривача. За опасне услове рада интегрисан је блок за смањење напона у празном ходу ММА, са могућношћу укључивања и искључивања.

 

ПАТОН® полуаутоматске машине серије “Мулти-Профессионал” одликује се висококвалитетним водоотпорним металним додавачем жице, као и постојећим конектором типа КЗ-2 “ЕУРО”, који је постао стандард у свету, омогућавајући корисник да мења медије по својој вољи у будућности. Уређај има заштитни модул од ненормалних нивоа напона напајања (пренапона или падова напона) као и од пренапона. Због повећања фреквенције напона који се доводи до трансформатора, може бити неколико пута мањи. Стога су тежина и укупне димензије заваривача неколико пута мање од обичних уређаја са идентичним излазним параметрима.

Функције и карактеристике апарата за заваривање Патон МултиПРО 270 (15-4) МИГ/МАГ ММА/ТИГ ХФ 400В

 

ФУНКЦИЈА ЗАВАРИВАЊА БЕЗ ГАСА – ЗАВАРИВАЊЕ ЖИЦА САМОПОТРОШАЧА
Све ПАТОН МИГ/МАГ станице за заваривање су погодне за самоуслужно заваривање жице. За разлику од традиционалног МИГ/МАГ процеса заваривања, овај тип заваривања се изводи без заштитног гаса, али захтева посебну жицу за заваривање. Жица производи сопствени штит који помаже у заштити лука заваривања. Овде можете купити самозаштићену жицу погодну за ПАТОН апарате за заваривање. Калуми жице од 5 кг одговарају свим дозаторима.

 

МУЛТИПРО СЕРИЈА – ИНТЕГРИСАНИ ЈОНИЗАТОР

Заваривачи серије МултиПро опремљени су интегрисаним ХФ јонизатором, који омогућава бесконтактно паљење лука у ТИГ методи заваривања. Ово проширење је функција дугмета за контролу ТИГ ручке. Контролни кабл дугмета ручке је директно повезан са овим модулом. Када се притисне дугме за контролу горионика, контролни сигнал се шаље на контролер апарата за заваривање, који развија функцију претходног протока гаса т1 да очисти подручје заваривања пре заваривања и, са закашњењем, даје сигнал за покретање машине – чиме се омогућава ТИГ заваривање са бесконтактним паљењем лука.

 

ЛЕМЕЊЕ – ПОДЕШАВАЊЕ ИНДУКТИВНОСТИ

Патон МИГ/МАГ заваривачи из Стандард и ПРО серије имају могућност лемљења, захваљујући функцији модификације индуктивности у три корака. Контрола индуктивности омогућава да се карактеристике лука оптимизују у зависности од дебљине дела који се завари. Ова функција је неопходна за промену брзине протока струје при промени напона лука. Што је тањи део који се завари са МИГ/МАГ, то мора бити већа индуктивност (меки лук – мање спајања), за дебље делове је супротно (тврди лук – више фузије).

 

Главне предности Патон МултиПРО 270 (15-4) 400В МИГ/МАГ ММА/ТИГ ХФ апарата за заваривање
европска производња
Електронски систем термичке заштите штити све елементе који генеришу топлоту од прегревања.
Поузданост

Технички Подаци

Монофазне станице за заваривање 50/60 Хз 3к400 В
Потребна називна струја мреже 12,0 … 13,0 А
Називна струја заваривања 270 А
Максимална струја заваривања 350 А
Радни циклус 70% – 270 А
100% – 220 А
Интервали промене напона напајања ±15% В
Струја заваривања 14 – 270 А
Опсег подешавања напона заваривања 12 – 29 В
„Границе опсега подешавања брзине повлачења жице 2,0 – 16 м/мин
Пречник обложене електроде 1,6 – 6,0 мм
Број притисних ваљака 4
Пречник пуне жице 0,6 – 1,2
Тежина завојнице, не више ≤18 кг
Бесконтактно паљење лука (ХФ) Да
ММА/ТИГ/МИГ/МАГ методе пулсног заваривања
Функција “Хот-Старт” је подесива
Подесива функција “Арц-Форце”.
Аутоматска функција против лепљења
Омогући/онемогући систем за смањење напона у стању мировања
Напон празног хода 12/75 В
Напон струје паљења лука 110 В
Називна потрошња енергије 7,9 – 8,6 кВА
Максимална апсорбована снага 11,0 кВА
Енергетска ефикасност 90%
Аутоматско хлађење
Радни т°ц опсег –25 … +45 ºС
У складу са стандардима: „ЕН 60204 – 1:2006
ЕН 60974 – 1:2012
ЕН 60974 – 10:2014″
Димензије стуба Д к Д к В 540 к 360 к 920
Тежина стуба 23,5 кг
Степен заштите ИП33

Рецензије

Још нема коментара.

Само пријављени корисници који су купили овај производ могу оставити коментар.