ПАТОН™ ПроМИГ-630-15-4-400В В

PRICE ON REQUEST

Методе заваривања: ММА, МИГ-МАГ, ТИГ ЛИФТ
Гаранција: 3 године, важи и за компаније
Радни циклус: 70% на 630А, 100% на 420А
Додавач жице: 4 ваљка, подржавају калемове од 5 кг, 15 кг и 18 кг
Функције: лемљење, подешавање индуктивности, пулс к3, могућност заваривања алуминијума у ​​МИГ, ВРД, 2Т/4Т, ИГБТ
Опис: Професионална полуаутоматска машина за заваривање која омогућава рад у било којој методи заваривања. Овај уређај карактерише ненадмашан квалитет израде, висок радни циклус и бројне модерне карактеристике које обезбеђују највиши квалитет заваривања.

Did you like this product? Add to favorites now and follow the product.

Додај у прати
Додај у прати

Опис

ОПИС

Представљамо Патон ПроМиг 630 (15-4), најсавременију машину за заваривање дизајнирану да испуни захтеве професионалних заваривача са неупоредивом прецизношћу, ефикасношћу и безбедносним карактеристикама.

Најсавременија технологија за врхунске перформансе:

ИГБТ технологија: Користи модерне транзисторе за минимизирање електромагнетних сметњи и губитака снаге, обезбеђујући максималну ефикасност и поузданост извора струје.
Свеобухватна заштита: Опремљен електронским системом термичке заштите на свим грејним елементима како би се спречило прегревање и продужио животни век компоненти, минимизирајући ризик од квара.
Стабилизација напона: Омогућава беспрекоран рад на дугим продужним кабловима и напону генератора, елиминишући флуктуације напона за побољшану регулацију заваривања и стабилност у опсегу од 320В до 440В.
Једноставан преокрет поларитета: Пребацивање између позитивног поларитета једносмерне струје (ДЦЕП) и негативног поларитета једносмерне струје (ДЦЕН) за оптимизоване процесе заваривања прилагођене специфичним материјалима и условима.
Компактан и преносив дизајн: Са засебним фидером, ПроМиг 630 омогућава ММА и ТИГ заваривање користећи само извор напајања, пружајући свестраност и лакоћу употребе у различитим применама.
Иновативни систем хлађења: Јединствени дизајн у комбинацији са прилагодљивим системом брзине вентилатора обезбеђује продужен животни век компоненти, повећану издржљивост и енергетску ефикасност, чак и у прашњавим окружењима.

Перформансе прецизног заваривања:

Напон и брзина додавања жице Рамп Уп/Довн: Осигурава глатке прелазе током заваривања, смањујући прскање при паљењу и минимизирајући дефекте као што је стварање кратера за висококвалитетне заваре.
МИГ/МАГ функција лемљења и индуктивности: Пружа флексибилност за подешавање повећања струје и контролу брзине капања, омогућавајући корисницима да оптимизују процесе заваривања на основу дебљине материјала и захтева.
ТИГ ДЦ пулс и ММА пулс: Нуди контролисану модулацију између вршног и основног нивоа струје, оптимизујући таложење метала, унос топлоте и контролу продирања, што резултира чистијим завареним спојевима са смањеним прскањем и чишћењем после заваривања.

Побољшане безбедносне карактеристике:

Систем за смањење напона (ВРД): Безбедно смањује нивое напона на покривеним електродама након заваривања, минимизирајући ризик од електричних опасности.
Жичани даљински управљач: Омогућава даљинско подешавање параметара заваривања током ММА заваривања, повећавајући безбедност у тешко доступним или опасним окружењима заваривања.

Прилагодљиво искуство заваривања:

16 различитих програма заваривања: Сачувајте и идентификујте жељена подешавања заваривања за различите примене, пружајући свестраност и практичност.
Контрола нагиба карактеристике струје и напона: Подешава параметре заваривања за различите премазе електрода, обезбеђујући оптималне перформансе и удобност током операција заваривања.

Напредне мере безбедности:

Смањење напона без оптерећења: Активира се приликом заваривања у затвореним просторима, смањујући нивое напона на испод 12В након одвајања електроде ради побољшане електричне сигурности.

Патон ПроМиг 630 (15-4) није само апарат за заваривање; то је свеобухватно решење дизајнирано да задовољи различите потребе професионалних заваривача, нудећи ненадмашне перформансе, прецизност и сигурност у сваком заваривању.

Спецификације

Napon napajanja, V380/400
Nominalna potrošnja struje iz mrežne faze, A42 – 49
Nominalna struja zavarivanja (A)630
Maksimalna radna struja, A800
Faktor opterećenja70%
Opseg napona napajanja (V)±15%
Opseg kontrole struje zavarivanja (A)18 – 630
Prečnik elektrode, mm1,6-8
Prečnik čvrste žice za zavarivanje, mm0,6 – 2
Režimi impulsnog zavarivanjaMMA / TIG
Period garancije, meseci24
“Hot-Start”Podešavanje
“Arc-Force”Podešavanje
“Anti-Stick”Auto
Jednostavna redukcija mirovnog naponaUključeno/Isključeno
Mirovni napon, V12/75
Napon paljenja luka, V110
Nominalna potrošnja električne energije, kVA27,8-32,5
Maksimalna potrošnja električne energije, kVA40,1
HlađenjeAdaptivno
Težina, kg38,4
Nivo zaštiteIP23